Help mee

Je kunt ons op 1 van de 3 onderstaande manieren helpen om ons Anti-Bot systeem verder te ontwikkelen. Kies een van de manieren die het beste bij u past. En alvast bedankt voor uw hulp namens WeMakeBotsAngry.com!.

1) Plaats onze link op uw website

Om zo meer Bots richting ons systeem te genereren die we vervolgens kunnen analyseren. Dit helpt ons enorm.

<a href="https://www.WeMakeBotsAngry.com">We Make Bots Angry</a>

2) Plaats onze Javascript tag in uw website broncode

Zo kunnen we direct op uw website Bots identificeren. We analyseren het verkeer op uw website op zoek naar Bots, maar we blokkeren deze Bots nu nog niet omdat ons systeem eerst accuraat genoeg moet zijn.

<script src="https://www.WeMakeBotsAngry.com/collect.js"></script>

Als u deze Javascript tag wilt plaatsen vragen we u eerst even contact met ons op te nemen zodat we uw domein kunnen whitelisten om de API werkend te krijgen op uw website. Op onze privacy pagina kunt u lezen hoe we data verwerken en opslaan.

3) Werk mee aan het verder ontwikkelen van ons systeem

Je hebt een passie voor alles wat met internet te maken heeft en je ziet toekomstmogelijkheden voor WeMakeBotsAngry.com. Je bent (best) handig in HTML, CSS, Javascript, PHP en Mysql. Stuur dan een email. Bedenk wel dat onze Anti bot service een (nog) niet-commercieel project is en dat meewerken op vrijwillige basis zonder vergoeding gebeurt.